To lokale byggevirksomheder bliver til én.

Murerfirmaet Bjørn Kaalund, Bonnet og entreprenørfirmaet Søren V. Jensen, Rom har indgået aftale om, at Søren V. Jensen den 15. september 2018 overtager aktiviteterne fra Bjørn Kaalund.

Alle medarbejdere hos Bjørn Kaalund forventes at fortsætte hos Søren V. Jensen, ligesom det er aftalt, at Bjørn Kaalund forestår færdiggørelse af igangværende projekter og at tilbudte projekter kan gennemføres samt at Bjørn Kaalund fortsætter hos Søren V. Jensen.

Om baggrunden for overgangen til Søren V. Jensen udtaler Bjørn Kaalund: ”Jeg har drevet virksomhed i 35 år og det har været en fantastisk tid, men dåbsattesten siger 60 år om lidt. Samtidig ændrer tiderne sig, og vi kan mærke, at der stilles større administrative krav til os. Vi er en lille organisation og vi har ikke folk til at tage sig af de mere specielle sager og dem har vi set, at der bliver flere og flere af. Hos Søren V. Jensen har man specialister i disse funktioner allerede, så på den måde får vi løst vore udfordringer på det område. Jeg glæder mig over, at det netop er Søren V. Jensen, der overtager, da det vil sikre at mine trofaste kunder også i fremtiden kan få en god betjening.”

Søren V. Jensen glæder sig over at have indgået aftale med Bjørn Kaalund og udtaler: ”Der har altid været stor respekt om Bjørn Kaalund og hans virksomhed både hos kunder, men også blandt de trofaste medarbejdere. Bjørn har valgt fremover at være tilknyttet Søren V. Jensen, så kunder og medarbejdere ikke vil komme til at opleve den store forskel efter 15. september”.

Efter sammenlægning vil virksomheden fortsætte fra adressen Jupitervej i Rom.

 

For yderligere oplysninger:

Søren V. Jensen, mob. 23 43 17 16

Bjørn Kaalund, mob. 23 23 87 62