Profil

Hvad laver vi?

Hos Søren V. Jensen A/S løfter vi opgaverne – store som små. Vi laver alt lige fra badeværelser til betonfundamenter. Vi arbejder både med renovering, nybyg og kloakarbejde og indgår i mange indbudte licitationsprojekter.
Vi kan tilbyde vores kunder diverse totalløsninger, f.eks. inden for landbruget, hvor vi ofte står for alt arbejdet i forbindelse med bygning af lader, stalde, siloer og gylletanke m.v. Også når det drejer sig om bygning af parcelhuse, industri mv., hvor vi ud fra egne eller andres tegninger bygger fra kælder til kvist.
Vi har desuden specialiseret os i betonarbejde og har bl.a. været involveret i en lang række store vindmølleprojekter, hvor vi udfører de store betonfundamenter til møllerne.
Ligeså spændende som de store betonprojekter er det mere æstetiske dekorationshåndværk, som vi også gerne udfører. Her er der tale om murede buer og piller i fantastiske mønstre, hvor kun fantasien sætter grænser.

Erfaring og kvalitet – et godt fundament

Hjørnestenen i firmaet har altid været at yde den bedste kvalitet i vores arbejde og vores service over for kunderne. Vores vigtigste opgave er kort sagt at levere kvalitet til tiden. Og vi går ikke på kompromis.

Vi udfører daglige opfølgninger i alle projekter og samarbejder med en lang række gode og solide leverandører, hvis kvalitet vi fuldt ud kan stå inde for.

Alle vore medarbejdere har den faglige ekspertise og erfaring, der skal til for at levere et godt og solidt stykke håndværk. Samtidig har vi en større maskinpark, som gør at vi kan arbejde hurtigt og effektivt og påtage os mange forskellige arbejdsopgaver.