Søren V. Jensen

Søren V. Jensen startede som selvstændig murermester d. 1 april 1989 og i ordrebogen var der udskiftning af 1 stk. røglem i en skorsten…..men det var starten på en lang rejse.

Lige siden er det gået stærkt for virksomheden, som i dag beskæftiger mellem 30-40 velkvalificerede og erfarne medarbejdere.

Viljen til at ville mere, viljen til at tage nye udfordringer, altid levere til tiden og stå fast på kvaliteten, har gjort at virksomheden udbyggede sin kundekreds.

Kunderne kom igen og det er en af årsagerne til, at vi er hvor vi er i dag, da loyale og trofaste kunder altid har været kernen i virksomheden. Her skal fremhæves de mange landmænd, som gennem tiden, har været med til at udbygge SVJ A/S, uden selvfølgelig at glemme både erhvervs og private kunder.

Gennem de senere år har både erhverv og private kunder udgjort en større og større andel af virksomhedens arbejde. Det gælder lige fra enfamiliehuse, mindre til- og ombygninger, erhvervsbyggeri af forskellig art, samt arbejde som underentreprenører på brobyggeri/motorvej, varmeværker (Lemvig og Ørsted), vindmøllefundamenter mv.

Vi er i dag et solidt forankret firma, med rødderne godt plantet i det vestjyske, dog dækker vores geografiske område efter hånden fra Tårs til Sønderborg, så vi kommer omkring, hvor der er brug for os.

De første 30 år blev fejret i marts 2019 og vi er klar til 30 år mere.

 

Tidslinje:
1989 startede Søren V. Jensen
2007 blev Tom Broeng medejer.
2017 blev Danny Thorsen medejer.
Januar 2017 overtog vi Tømrervirksomheden Gudum Tømrer- og Snedkerforretning.
2018 blev Johannes Pedersen medejer.
September 2018 overtog vi Murerfirmaet Bjørn Kaalund.
2020 overtog vi Murerfirmaet Tangsø.
2021 blev Karsten Ryttersgaard medejer og Tom Broeng trådte ud af ejerkredsen.
2022 blev Christian Iversen medejer.
2024 Overtog vi Just Byggeri og Just Lauridsen blev medejer